Естетична стоматология

Естетичната стоматология е изкуството, което позволява нашите пациенти да имат свободата и самочувствието да се усмихват, да общуват без притеснение и да се чувстват красиви. Понякога съвсем малка корекция е нужна, за да се достигнат пропорциите, които правят усмивката прекрасна.

Често задавани въпроси

Какво представляват керамичните фасети?

Керамичните фасети са изключително фини „плочки” от керамика, които залепени на предната страна на зъбите, коренно променят цвета, формата, подреждането и размера на зъбите, а с това и цялостната визия на лицето. Фасетите позволяват да се получат най-високите естетични резултати, като благодарение на отсъствието на метал, светлината прониква в дълбочина и придава на зъба напълно естествен вид.

Пили ли се зъбът за поставяне на фасети?

Фасетите са дебели около 0,5мм и това позволява само в два сеанса да се постигне невероятен естетичен резултат, с максимално запазване на зъбните тъкани. В някои случаи, когато зъбът е разположен по-навътре от редицата, може и да не се стигне до пилене.

Циркониеви корони

Изключителна комбинация между здравина и естетика. За изработката не се използва метал, което прави циркониевите корони много биопоносими и естествени. Конструкциите от цирконий заместват изцяло тези от металокерамика, като същевременно ги превъзхождат многократно.
 Технолгията САD-САМ, с която са изработени е изцяло компютъризирана и човешката намеса е сведена до финалния щрих на естетиката.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!