Клиниката

В клиниката работят стоматолози – специалисти в различни области на стоматологията с дългогодишен професионален опит.

Оборудване

Оборудването и материалите, които се използват, са на водещи европейски и американски фирми и позволяват да се затвори цикъла на диагностика и лечение, като по този начин се създава значително удобство за пациента.Апаратите за дигитална образна диагностика, лазерна и ултразвукова терапия, както и физиотерапевтичния комплекс създават възможност за значително разширяване спектъра на предлаганите в клиниката услуги и извършването им на едно място, което пести времето и нервите на пациентите.

Първо посещение

При първоначалната консултация със стоматолог в клиника "Буная" се провежда обстоен преглед и се установява оралния статус на пациента. Запознава се със състоянието на пациента и при нужда стоматологът назначава допълнителни изследвания. Екипът от специалисти позволява провеждането на лекарски консултации и взимане на правилно решение за лечението на пациента.

Изготвяне на индивидуален план на лечение

За всеки пациент се изготвя индивидуален план на лечение, който се основава на нуждите му. С това пациентът се запознава, както с лечението си от самото начало и с очаквания краен резултат, така и с ценовата оферта. С това се гарантира възможността да се планира лечението и финансово по най-добрия начин за пациента.

Напомняне дата на профилактика

За улеснение на нашите пациенти предлагаме напомнящо телефонно обаждане, SMS или е-mail няколко дни преди предварително определената в индивидуалния лечебен план дата за профилактика.

“ПРИМА ДЕНТАЛ – ГРУПОВА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА ДЕНТАЛНА ПОМОЩ“ ООДподписа договор BG16RFOP002-2.073-18097-C01от 25.09.2020 г.за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Министерство на икономиката, с предмет изпълнение на проект: „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“.

Обща цел на проекта:Осигуряване на оперативен капитал за българските микро и малки предприятия за справяне с последиците от пандемията COVID-19. Постигане на положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места.

Разходи, необходими за преодоляване на недостига на средства или липса на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19 ще бъдат покрити със средства по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020г., като общата сума на безвъзмездната финансов помощ е 10 000лв., от които 8 500лв.европейско и1 500лв. национално съфинансиране.

Екипът на "Буная"

Славина Йонова

Дентален асистент

Десислава Игнатова

Медицинска сестра

Боряна Изова

Медицинска сестра

Магдалена Матейна

Дентален асистент

Бойка Буковска

Администратор

Мими Герова

Дентален асистент

Радина Москова

Стажант

Далия Кисьова

Стажант

Тодорка Струмина

Хигиенист

НЗОК

За обтурация с материал различен от амалгама и химичен композит разликата в цената се доплаща според ценоразписа на лечебното заведение.

Потребителската такса за лица над 18 год. е в размер на 2,90 лв.

Потребителската такса за пенсионери е в размер на 1,00 лв.

Лица под 18 год. не заплащат потребителска такса.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!